Bestuurbekendmakingsborrel

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Sociaal
Bestuur 2020-2021
14 mei 2021 19:30 - 21:00
Discord

English below

Ben jij ook zo benieuwd uit wie het aspirant zeventiende bestuur der Equilibrium bestaat? Of heb je gewoon zin in wat gezelligheid onder het genot van een drankje? Kom dan op 14 mei om 19:30 gezellig langs op de Discord server van Equilibrium tijdens de bestuursbekendmakingsborrel. Voor vragen of problemen met Discord mail naar secretaris@studievereniging-equilibrium.nl. Tijdens de borrel zal het aspirant bestuur bekend worden gemaakt aan jullie. Aanmelden voor de borrel kan via deze pagina, echter is dit niet verplicht en kom dus langs wanneer je zin hebt!

Are you curious about who the candidate seventeenth board of Equilibrium is? Or do you just feel like socializing while enjoying a drink? Then join us on May 14th at 19:30 on the Discord server of Equilibrium during the board announcement drink. For questions or problems with Discord mail to secretaris@studievereniging-equilibrium.nl. The aspiring board will be announced to you during the drink. You can register for the drink on this page, but this is not mandatory and so you can come when you feel like it!