Crazy 88

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
16 sep. 2020 08:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
16 okt. 2019 19:15 - 22:00
Locatie
Grote Markt

Hallo lieve studenten, 

 

Het is alweer zover, de eerste activiteit van het jaar staat voor de deur! En hoe kan je je jaar nou beter beginnen dan door lekker gek te doen! 

Daarom wordt als eerste activiteit van het jaar een Crazy 88 georganiseerd! 

Crazy 88 is een spel waarin je met een groep de gekste opdrachten uitvoert om punten te verdienen, de groep met de meeste punten wint natuurlijk en daar hoort een mooie prijs bij! 

De Crazy 88 vindt plaats op woensdag 16 oktober aanstaande.  Om 19:15 zullen we verzamelen bij de grote trappen van het VVV-kantoor op de grote markt voor een korte uitleg en om 19:30 barst de strijd om de meeste punten los!

Wij zullen de groepjes maken, maar natuurlijk mogen jullie je voorkeur doorgeven en zullen wij daar rekening mee houden. 

Deze activiteit wordt samen georganiseerd met de Equi’s Adventure, dit houdt in dat de groepjes van de Equi’s Adventure al vast staan en wanneer jij al in een Equi’s adventure groepje zit je alleen aan een van je captains moet doorgeven dat je erbij bent! 

Lijkt je dit nou een leuke activiteit om aan mee te doen? Meld je dan aan door te mailen naar ac@studievereniging-equilibrium.nl of je op te geven via de website (https://www.studievereniging-equilibrium.nl/agenda/crazy-88) voor 13 oktober ’19. 

 

Groetjes, 

De activiteitencommissie