Blog

Gala en feestdagen

Hallo lieve lezers,

December is inmiddels gearriveerd, wat voor mij nog meer koude tenen betekent. Gelukkig heb ik van een lezer haar tip mogen horen betreffende het verhelpen hiervan, dus heb ik er het volste vertrouwen in dat ik ook deze winter door ga komen.

Natuurlijk kun je het binnen Equi niet hebben over december en deze tijd van het jaar zonder het te hebben over ons jaarlijkse gala. Met het gala net achter de rug kan ik zeker zeggen dat het ook dit jaar, voor mij in ieder geval, weer een groot succes is geweest. Naast de avond zelf haal ik persoonlijk misschien nog wel meer lol uit alles wat ervoor komt. Van het uitzoeken van kleding en het delen van ideeën hierin tot de voorbereidingen op de dag zelf vind ik allemaal minstens zo leuk. Hoe staan jullie hierin? Welk gedeelte van of om het gala vind jij het leukst? Of vind je dat gala maar helemaal niks?

Ook is het bijna kerstvakantie, waarmee het nieuwe jaar in de buurt is en 2019 dus richting haar einde loopt. Persoonlijk vind ik het hele oud en nieuw idee eigenlijk maar iets heel aparts. We vieren een dag waarop het nieuwe jaar ingaat, maar die dag is redelijk willekeurig gekozen, het is niet alsof er daadwerkelijk iets veranderd aan de wereld zelf dat het opeens 2020 is geworden. Het is alleen dat omdat wij met zijn allen doen alsof het iets is dat het ook daadwerkelijk iets is. Echter, aangezien wij met zijn allen doen alsof het iets is is het ook daadwerkelijk iets, dus is het wel wat. Ben ik de enige die soms over dit soort dingen nadenkt?

Ach wat maakt het ook uit, misschien moeten we oud en nieuw maar gewoon nemen als een extra reden om gezellig met vrienden en/of familie een leuke tijd te hebben. Is dat niet het belangrijkste van alles?

Tot de volgende blog,

Kees 


30jan

Tentamens en goede voornemens

Lieve lezers, Een nieuw jaar een nieuwe blog, na de vakantie is januari, toch wel één van de drukste maanden van dit verenigingsjaar....

01sep

Start schooljaar 2019-2020

Lieve leden, Het is weer zover, het is tijd voor een nieuw schooljaar vol met nieuwe avonturen, verhalen en labdagen. Dit jaar hopen...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren