Blog

Oktober blog

  • Interessant
  • 3 minuten (504 woorden)

Lieve lezers, 

Het is alweer een maand geleden sinds de vorige blog online is gekomen, een speciale duo blog van de secretarissen van het 15e en 16e bestuur der Equilibrium. Nu zal ik toch zonder mijn voorganger deze blog moeten schrijven, in deze blog neem ik jullie mee door de gebeurtenissen van de afgelopen maand. 

Na de introperiode, waarbij we de nieuwe studenten hebben mogen verwelkomen en Kees in de vijver is geplonsd🏊🏻‍♂️, hebben de draad van het studeren maar weer opgepakt. Voor de een was dit natuurlijk wat makkelijker dan voor de ander. Zelf had ik er namelijk wat meer moeite mee, de online colleges bijwonen en natuurlijk de zelfstudie. Gelukkig was het niet allemaal meer online, want ik mocht weer een paar dagen fysiek op het lab staan. En oh wat had ik het gemist, van de weegschalen tot de zuurkasten, van de broedstoven tot de centrifuges, wat een feestje was het om weer op het lab te mogen staan!

In de afgelopen maand is de leukste competitie van het jaar ook weer van start gegaan, namelijk Equi’s Adventure. Gedurende de avond druppelden de nieuwe studenten en de captains binnen, toen iedereen een plekje had gevonden werden de captains voorgesteld en kregen de kindjes de kans om te kiezen in welke team zij graag de strijd aan wilden gaan om de felbegeerde Equi bokaal.🏆 Nadat de teams waren gevormd kregen ze al de eerste kans om punten te verdienen, namelijk met een quiz over het 16e bestuur en door het op te lossen van puzzels en raadsels. 

Aansluitend aan deze avond is er vanuit de feestcommissie de eerste borrel van het jaar georganiseerd. Deze vond plaats in De Negende Cirkel, waar we gezellig met elkaar hebben geborreld! 🍻

Naast deze leuke activiteiten stonden er nog andere activiteiten gepland, namelijk een Crazy 88 en Running Diner, echter zijn deze geannuleerd, om de veiligheid van de leden voorop te zetten. Gelukkig hebben de AC en EA niet stil gezeten, want ze hebben al een superleuke vervangende activiteit klaar staan voor ons, namelijk een online pub quiz! Deze zal plaats vinden op 20 oktober om 19:30, hiervoor kun je je nog aanmelden tot en met 18 oktober via https://www.studievereniging-equilibrium.nl/agenda/ea-ac-pubquiz! Naast de AC en EA hebben ook de andere commissie niet stil gezeten, de SGC heeft een leuke lezing gepland staan op 19 oktober om 16:00, deze is te volgen via https://eu.bbcollab.com/guest/e353d63442114cbc9f889e48afccfee5 en de FC heeft Equi’s Videochatroulette gepland staan op 22 oktober om 20:30, hiervoor kun je je nog aanmelden tot en met 20 oktober via https://www.studievereniging-equilibrium.nl/agenda/fc-roulerende-pyjama-borrel! Ik heb er in elk geval heel erg veel zin in en ik hoop jullie te zien op deze leuke activiteiten! 

Terwijl ik deze blog schrijf is het de eerste dag van de herfstvakantie, ik wil jullie allemaal een fijne vakantie toewensen en voor degene die lekker gaan studeren, succes! 

Liefs, Lotte 

 


09nov

November blog

Updateblog In deze blog geven alle commissies, ploegen en het bestuur een update over wat er speelt en wat er allemaal is gebeurd binnen...

14sep

Zomervakantie en introperiode

Hallo lieve allemaal! Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Lotte van der Scheer, 19 jaar oud en de secretaris van...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren