Blog

Start schooljaar 2019-2020

  • Vereniging
  • 1 minuut (293 woorden)

Lieve leden,

Het is weer zover, het is tijd voor een nieuw schooljaar vol met nieuwe avonturen, verhalen en labdagen. Dit jaar hopen wij: Jasmijn Veenma, Kees Bergsma, Justin Ruiter, Anouk Poelstra en Lara Westerkamp onze vereniging te kunnen vertegenwoordigen als het vijftiende bestuur der Equilibrium. De mensen die al langer bekend zijn met de vereniging willen wij heel graag opnieuw welkom heten voor een nieuw college- en verenigingsjaar!

Natuurlijk zijn er ook de nieuwe leden die nog niet zo goed bekend zijn met ons of Equilibrium. Deze mensen willen we bij deze hartelijk welkom heten op onze website en hopen we nog veel te zien in het aankomende jaar. Mocht je al helemaal enthousiast gemaakt zijn over de vereniging of gewoon nieuwsgierig zijn naar wat we doen en wie we zijn, kom dan gezellig langs op één van onze activiteiten of borrels. Wees absoluut ook niet bang om een keertje langs ons gezellige Equi hok te komen om bij te komen in de pauze tijdens een vermoeiende lab- of collegedag, of om gewoon rustig te studeren op een vrije middag natuurlijk.

Nu het schooljaar weer begint gaat ons bestuursjaar ook echt van start. Dit jaar wordt natuurlijk extra speciaal gemaakt omdat wij ons vijftien jarig bestaan, het derde lustrum, mogen vieren. We weten zeker dat de lustrumcommissie dit jaar een memorabel lustrum zal gaan neerzetten.

Naast het lustrum zullen de normale feesten, activiteiten, uitjes, reizen, lezingen, reizen en de gezelligheid georganiseerd door ons dan wel onze lieve actieve leden ook gewoon doorgaan als eerdere jaren. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en hopen er samen met jullie allemaal een fantastisch jaar van te maken.

Tot binnenkort op school of bij één van onze activiteiten.

Groetjes,

Het vijftiende bestuur


19dec

Gala

Hallo lieve lezers, December is inmiddels gearriveerd, wat voor mij nog meer koude tenen betekent. Gelukkig heb ik van een lezer haar...

30jun

Blog mei en juni

Lieve leden, Dit is alweer de laatste blog die jullie van mij zullen lezen dit jaar! Omdat morgen, 1 juli, de eind-ALV alweer is worden...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren