Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon van Equilibrium staat altijd voor je klaar als je ergens over wil praten. Zit je niet lekker in je vel, heb je een vervelende thuissituatie of zit je ergens anders mee dan kun je altijd contact opnemen met de vertrouwenspersoon. Ook als je een conflict hebt met iemand binnen de vereniging kun je dit aangeven bij de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon houdt alle informatie die je met hem of haar deelt voor zichzelf, de gesprekken die je met hem of haar voert blijven vertrouwelijk!

Heb je behoefte aan een gesprek? Dan kun je deze aanvragen bij de huidige vertrouwenspersoon (Maaike Groeneveld) door haar een mailtje te sturen op voorzitter@studievereniging-equilibrium.nl of haar te bellen op +31 6 15 30 09 40.