Lieve bezoekers,

Welkom op de site van studievereniging Equilibrium. Grote kans dat je onze naam voor de eerste keer hebt horen vallen toen je bent begonnen met één van de Life Science and Technology studies aan de Hanzehogeschool Groningen. Wil je graag meer informatie over de vereniging te weten komen? Ga dan naar het kopje "Vereniging" en leer over het evenwicht tussen studeren en je studententijd samen met Equilibrium!

Of ken je Equilibrium al wat langer en ben je op zoek naar de foto's die wij op onze activiteiten maken? Die zul je vinden onder het kopje "Media" Om de privacy van onze leden niet te schenden zijn niet alle foto's van activiteiten voor bezoekers te bekijken. Log dan in met je account of word lid van Equilibrium. Leden hebben overigens ook toegang tot de powerpoints van lezingen die door de Studiegerelateerde commissie georganiseerd worden.  

Voor informatie over al onze commissies kun je naar het kopje "Commissies" gaan. 

Sinds kort zijn wij ook weer op zoek naar een nieuw bestuur. heb jij hiervoor interesse? Ga dan naar onze nieuwe webpagina "Solliciteren nieuw bestuur" en vind informatie over wat de functies precies inhouden. 

Hiernaast is onze Equilibrium agenda weergegeven. Elk evenement wordt hierin vermeld met tijd, datum en een korte uitleg. Hierdoor vergeet je nooit meer wanneer we een leuke lezing, sportactiviteit, (buitenlandse) excursie, of feestje organiseren!

Wij hopen jullie allemaal op onze activiteiten te zien.

Heel veel liefs,

Het 13e bestuur der Equilibrium


17
mei
EHBO, AED en reanimatie cursus 2
  • Educatief
  • Zernikeplein 11, 9747 AS Groningen
24
mei
EHBO, AED en reanimatie cursus 2
  • Educatief
  • Zernikeplein 11, 9747 AS Groningen
31
mei
EHBO, AED en reanimatie cursus 2
  • Educatief
  • Zernikeplein 11, 9747 AS Groningen

Onze sponsoren