Blog

Tentamens en goede voornemens

  • Interessant
  • 1 minuut (273 woorden)

Lieve lezers,

Een nieuw jaar een nieuwe blog, na de vakantie is januari, toch wel één van de drukste maanden van dit verenigingsjaar. Dit komt vooral door het werk wat zich in de vakantie heeft opgestapeld in combinatie met de tentamens van het einde van de maand.

Ook ik heb deze periode tentamens gemaakt, toch wel weer een verandering, om hele dagdelen met school bezig te zijn in plaats van met Equi, iets wat voor deze tentamenperiode toch wel wat anders was. Weer intensief bezig zijn met de stof heeft me wel weer laten realiseren hoeveel ik eigenlijk van mijn studie, BML, hou. Zeker de biochemische en genetische kant van de studie zou ik voor geen goud willen inwisselen. Wanneer je zou houdt van wat je doet maakt dat het leren voor de tentamens ook leuker een makkelijker, alleen maar positief dus. Vinden jullie de theorie of onderdelen van de theorie van jullie studie ook leuk?  Laat het me weten!

Verder zijn we met januari een nieuw decennium binnen gewandeld. Hoewel ik jullie in de vorige blog heb verteld dat ik dit soort feestdagen een beetje willekeurig vind, wil ik het toch nog even hebben over goede voornemens. Zelf doe ik niet aan goede voornemens, of tenminste niet aan het begin van het jaar; ik probeer mezelf het hele jaar door te verbeteren. Andere mensen doen het wel, wat ik dan wel weer een goed idee vind, zolang mensen maar stil blijven staan bij hoe ze hun leven kunnen veranderen of verbeteren. Doen jullie aan goede voornemens? Of bijvoorbeeld aan ‘dry Januari’? Laat het me weten!

Tot in februari bij de volgende blog.


14feb

Feestdagen

Lieve lezers, Het is bijna voorjaarsvakantie, een paar weken geleden hebben we 2019 afgesloten en hebben we met zijn alles oud en nieuw...

19dec

Gala

Hallo lieve lezers, December is inmiddels gearriveerd, wat voor mij nog meer koude tenen betekent. Gelukkig heb ik van een lezer haar...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren