Blog

Quarantaine en videobellen

  • Interessant
  • 2 minuten (325 woorden)

Lieve lezers,

Ik kan op dit moment natuurlijk geen blog schrijven zonder het te hebben over de coronacrisis. Bij moment van schrijven zit ik geheel toevallig te luisteren naar het tweedekamer debat over de coronacrisis. Daar wordt onder andere gesproken over het feit dat de regering een aantal influencers heeft gevraagd om mensen in te lichten over de gentroffen maatregelen en hun te vragen te delen hoe zij hun tijd thuiszitten besteden. Nu ben ik helaas niet benaderd, ondanks mijn gigantische bereik, om dit te doen door de regering, maar met wat burgerlijke ongehoorzaamheid doe ik dat lekker toch.

Nouja, het tweede gedeelte dan, hoewel ik jullie wel aanspoor om te kijken naar de genomen maatregelen en de actuele stand van zaken bij te houden. Ik ga het dus hebben over hoe ik de tijd nu doorbreng. Hierin moet ik direct eerlijk zijn door te zeggen dat ik niet alle standaarddingetjes die iedereen nu doet of gedaan heeft nou zelf ook echt doe. Zo heb ik mijn kamer nog niet opgeruimd en ben ik ook niet begonnen met het lezen van heel veel boeken. Wat ik bijvoorbeeld wel doe is ietsjes langer dan normaal uitslapen en geen WC-rollen hamsteren, ik raad jullie deze beide dingen van harte aan! 

Dan nog een laatste dingetje wat ik, samen met de rest van het land, tegenwoordig heel veel doe; videobellen! In deze tijden van isolatie is de behoefte naar contact alleen maar groter geworden, en de wonderen der techniek in de vorm van videobellen maken dat toch nog een soort van mogelijk. Videobellen is een soort van bellen met beeld. Wel moet je je realiseren dat het beeld maar een klein hoekje van je huis laat zien, zet al je lege bierflesjes en gehamsterde WC-rollen dus aan de andere kant van de kamer en bespaar jezelf een les van de ouders!

Dat was het weer voor vandaag, hou jezelf veilig en tot de volgende blog!

Kees

 


30jun

Afscheid maar niet echt

Het weer had niet gepaster kunnen zijn; na dagenlang warm zomerweer valt er nu gestaag wat motregen uit een grijswitte lucht.  Dit is de...

14feb

Feestdagen

Lieve lezers, Het is bijna voorjaarsvakantie, een paar weken geleden hebben we 2019 afgesloten en hebben we met zijn alles oud en nieuw...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren