Blog

Afscheid maar niet echt

  • Interessant
  • 1 minuut (258 woorden)

Het weer had niet gepaster kunnen zijn; na dagenlang warm zomerweer valt er nu gestaag wat motregen uit een grijswitte lucht.  Dit is de vooravond van mijn eind-ALV, waarna ik niet meer bestuurslid ben. Dit betekent natuurlijk ook dat ik de blog niet meer zal gaan schrijven.

Het afgelopen jaar heb ik super veel leuke dingen gedaan als bestuurslid van de vereniging. Het was dan ook een onvergetelijk jaar. Ik zal jullie mijn terugblik op het afgelopen jaar besparen, die kun je namelijk in de EQUITIMES. die binnenkort op je deurmat valt vinden! Via de blog zal ik dus geen contact meer met jullie hebben, lieve lezers. Dit betekent echter natuurlijk niet dat ik van de aardboden zal verdwijnen. Volgend jaar zal ik nog vaak te vinden zijn op Equi-activiteiten en borrels, dat is iets waar ik op dit moment nog geen afstand van ga nemen.

Op het moment van schrijven breekt, geheel in de sfeer van het moment, de zon dan ook eindelijk door de wolken. Met dit doorbreken van de zon stopt de regenbui en worden de natte stoeptegels onder mijn raam opnieuw verlicht door een aarzelende zon. Het licht van de volgende dag.

Met deze toevallige omslag van het weer is het ook tijd geworden voor een de volgende pagina in het Equi-boek. Ik wil het nieuwe zonlicht dat mijn opvolgers zijn succes wensen in het komende jaar en de gehele vereniging bedanken voor het fantastische jaar dat jullie mij en hopelijk elkaar, gegeven hebben.

Liefs en een welgemeend Equi hoog,

Kees


14sep

Zomervakantie en introperiode

Hallo lieve allemaal! Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Lotte van der Scheer, 19 jaar oud en de secretaris van...

13apr

Quarantaine en videobellen

Lieve lezers, Ik kan op dit moment natuurlijk geen blog schrijven zonder het te hebben over de coronacrisis. Bij moment van schrijven...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren